Tulostusversio

4/2015

Tietosuojan julkaiseminen päättyy

Tietosuoja-lehden julkaiseminen päättyy tähän numeroon. Asiasta on sovittu lehteä tuottavien tahojen: tietosuojavaltuutetun toimiston, Viestintäviraston, tietosuojalautakunnan, Patentti- ja rekisterihallituksen ja Stellatum Oy:n kesken.

Tietosuoja-lehdellä on tilauksia, jotka ulottuvat vuodelle 2016. Stellatum Oy on ollut yhteydessä näihin tilaajiin tilausmaksujen palautusten hoitamiseksi.

Lehden julkaisemisen päättyminen merkitsee sitä, että Tietosuojan tilaaja- ja asiakasrekisterit tullaan hävittämään, kun tietojen käsittelyyn ei enää ole tarvetta. Myös verkkolehden käyttäjärekisteri sekä uutiskirjeen postitusrekisterit hävitetään.

1.1.2016 alkaen vuosien 2008 - 2015 numerot ovat vapaasti luettavissa lehden verkkosivuilla.

Tietosuojan toimitus ja muut sen tekemiseen osallistuneet kiittävät lukijoita kuluneista vuosista ja toivottavat hyvää jatkoa.

 

 

 Bookmark and Share
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto
 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.