Tulostusversio

4/2014

Mirjami Laitinen ja sosiaalinen media

Teksti: Päivi Männikkö

Käytätkö sosiaalisen median palveluita?

”Kyllä, mutta huonosti. Olen niin kykyjeni kuin passiivisuuteni huomioon ottaen liian monessa paikassa mukana, ja siksi mukana olo on enemmänkin passiivista seurailua. Olen Yammerissa, LinkedInissä ja Twitterissä. Facebookissa en ole. Mutta mielipiteeni somesta ei ole kovin postiivinen.”

Miksi ei?

”Some on kyllä hyvä väline kuulostella, mitä on meneillään, mutta ajankäytöllisesti siellä aktiivisesti toimiminen ei ole kovin tehokasta, kun töistäkin pitäisi selviytyä. Sitä paitsi somessa on niin paljon asioita ja ilmiöitä, että kuka edes kykenee poimimaan olennaisia?”

Ilmeisesti näet somen ennen kaikkea työvälineenä?

”Kyllä. Yksityiselämässä tapaan ihmisiä mieluummin muuten enkä kerro edes rajatulle ystäväjoukolle henkilökohtaisia kuulumisiani somessa.”

Lue myös

Sähköisen asioinnin puolestapuhuja »
Näin palvelu automatisoidaan »
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto
 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.