Tulostusversio

1/2009

Henkilörekisterit: Uusi rekisteri järkevöittää työnjakoa

Teksti: Markku Summa

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen seurakuntatyön johtaja Timo Takala on ollut tietojärjestelmähankkeen johtoryhmässä alusta lähtien. Hänen vastuullaan Tampereen seurakuntayhtymässä on myös keskusrekisteritoiminnot.

"Halu vaikuttaa kehitystyöhön on luonnollista siitäkin syystä, että olin yksi aloitteentekijöistä. Johtoryhmässä on myös kahden muun keskusrekisterin johtajat. Työryhmissä on Tampereen seurakuntayhtymästä useita rekisteritoimintojen ja tietohallinnon osaajia."

"Hallinnon näkökulmasta tärkeää on se, että uusi jäsentietojärjestelmä mahdollistaa järkevän työnjaon kirkko-organisaation sisällä. Jokaisessa seurakunnassa ei enää tarvitse tehdä kaikkia asioita."

Seurakunnissa pitää Takalan mukaan olla standardoidut työasemat ja tietoturvan tulee olla vaaditulla tasolla, jotta saa käyttöoikeuden uuteen tietojärjestelmään.

"Uskon, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, kun pystymme tarjoamaan palveluita entistä joustavammin."

Lue myös

Henkilörekisterit: Seurakunnille yhteinen jäsenrekisteri »
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto

Uutiset

 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.